Zombiernes by

Præsten fader Thomas hænger sig på en kirkegård og med denne dødssynd åbner han op for porten til det hinsides og for jordens undergang. Mediet Mary Woodhouse ser i et syn varslet, og sammen med journalisten Peter Bell tager hun ud for forhindre det. Men hvordan kan de det stoppe det?

Lucio Fulci er en af de store italienske gyserinstruktører, og selvom filmen er fra 1980, er der gode gys i den. Til gengæld er historien lidt tam, og jeg kunne helt klart bedre lide “Rædslernes hotel“.

Instruktør: Lucio Fulci
Udgivelsesår: 1980
Originaltitel: Paura nella città dei morti viventi

2 tanker om “Zombiernes by

  1. Pingback: Lucio Fulci

  2. Pingback: Rædslernes hotel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.