Mellem minuttet og timen af A. M. Burrage

Mark Trimmer er indehaver af en lille butik. En aften kommer en kvinde og hendes søn ind, og hun beder om penge til sine børn, som er ved at dø af sult. Trimmer afviser hende og vil smide hende ud, da hun begynder på en forbandelse. Drengen standser hende dog, men Trimmer bliver alligevel forskrækket og giver hende nogle gamle kiks. Denne gave er sær, synes kvinden, og på vej ud af døren udtaler hun ordene: “En sær gave har De givet mig, herre – og en sær gave skal jeg give Dem til gengæld. Når natten bliver til morgen, mellem minuttet og timen er Deres tid.”

Trimmer ved ikke, hvad han skal mene om udtalelsen, men da han nogen tid efter tilfældigt er vågen i minutterne før midnat, opdager han, at verden udenfor hans butik ændrer sig. Men hvad gemmer sig i mørket udenfor?

“Mellem minuttet og timen” er her læst i “Klassiske Makabre Historier

Originaltitel: Between the Minute and the Hour
Udgivelsesår: 1967

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.