Constantine

ConstantineFilmen Constantine bygger på en tegneserie, og første gang jeg så den, var jeg ikke specielt imponeret. For et par dage siden blev den sendt i tv, og så blev jeg alligevel fanget ind.

Keanu Reeves spiller John Constantine, som har den særlige evne, at han kan se dæmoner, der går blandt os. Han lider af lungekræft, og desværre ved han, at han skal i helvede. For selvom han hele sit voksne liv har kæmpet mod dæmonerne, så forsøgte han som dreng at begå selvmord, og det er en dødssynd i den katolske verden. Men Constantine fortsætter kampen mod dæmonerne i håb om at kunne “købe” sig vej ind i himlen, så da betjenten Angela Dodson (Rachel Weisz) opsøger ham for at få hjælp til at finde ud af, hvad der er sket med hendes søster, siger han ja. Der er dog meget mere på spil, end de umiddelbart tror, og snart går det op for Constantine, at verden står på randen af apokalypsen.

Jeg er som regel ikke så vild med Keanu Reeves, fordi hans mimik altid er den samme. Som John Constantine passer han dog rigtig godt netop af samme årsag. En anden positiv overraskelse er filmens visual effects, som var væsentlig bedre end jeg huskede. På minus-siden kan det dog irritere mig vældigt, at Angela skal være så dum, men bortset fra det synes jeg egentlig, at Constantine var et godt gensyn, og kan roligt anbefale den til en mørk og stormfuld aften på sofaen.

Om filmen:

Instruktør: Francis Lawrence
Udgivelsesår: 2005

Også omtalt på horrorsiden.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.