Den forkerte død af Kenneth Bøgh Andersen

Den forkerte død af Kenneth Bøgh AndersenJeg er blevet fuldstændig grebet af Kenneth Bøgh Andersens serie “Den store djævlekrig”, hvor bind 3 Den forkerte død for nylig er udkommet.

Filip er vendt tilbage efter sit sidste ophold i Helvede, hvor han hjalp Døden med at få sin terning tilbage. Nu er hverdagen god, og Filip er nogen gange ved at glemme sin tid i Helvede. Men så en dag bliver hans tidligere plageånd Søren kørt ned, og det går op for Filip, at det er hans skyld, så Filip tager tilbage til Helvede for at rette op på fejlen.

I Helvede er alt dog langt fra rosenrødt. En masse djævle er stukket af for at slutte sig til Filips gamle fjende Aziel, der ønsker at smide Lucifer af tronen i en kæmpe krig. Heldigvis er Satina og andre af Filips venner der stadig, og med lidt hjælp fra dem kommer han denne gang både i Himlen og til Hades.

Ligesom i de foregående bind formår Kenneth Bøgh Andersen at fortælle en god historie i et anderledes univers. Han holder ligevægten mellem humor og lidt uhygge, og personerne udvikler sig hele tiden fremad. Slutningen er en rigtig cliffhanger, så nu håber jeg bare, at bind 4 er lige på trapperne …

Besøg Kenneth Bøgh Andersens hjemmeside

Om Den forkerte død:

Udgivelsesår: 2009
Omslag: Rasmus Jensen/Peter Stoltze

Den store djævlekrig:

Djævelens lærling, 2005
Dødens terning, 2007
Den forkerte død, 2009
Ondskabens engel, 2010
Den faldne engel, 2015

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.