Croc

Under en dejlig ferie i Thailand fik jeg købt lidt nye film til samlingen, bl.a. “Croc” som jeg mest købte for sjov – og heldigvis for det, for nogen fremragende film er den ikke. Det bedste ved den er, at noget af den er optaget i Phuket Zoo, som vi også besøgte på ferien, og at vi rent faktisk mødte (og blev snydt af) den ene af de to krokodilletrænere.

“Croc” handler om Jack ejeren af Jack’s Crocfarm, der er i problemer. Den lokale rigmand, Kongson, forsøger at presse ham væk fra grunden, så han kan overtage den. Da en kæmpekrokodille dukker op og begynder at dræbe folk, skylder Kongson straks skylden på Jacks krokodiller, men så dukker Croc Hawkins (Michael Madsen) op. Han har været på jagt efter dræberkrokodillen i lang tid, og nu slår han sig sammen med Jack for at fange den.

Hvis du synes, det lyder plat, så er det korrekt. Historien er ret tynd, skuespillet ikke specielt godt, der er masser af  “goofs” i den, som fx når Jacks søster taber sin sko, da hun bliver angrebet af krokodillen, men har begge sko på da de finder hende igen. Det betyder ikke noget for historien, men det er sjusk, og når der er masser af den slags, ødelægger det filmen.

Jeg tror, at Michael Madsen har manglet penge, da han sagde ja til “Croc”, og jeg kan ikke anbefale filmen som god. Men der er dog visse fine billeder af krokodiller, og det er tydeligt, at instruktør Stewart Raffill har fundet inspiration i “Jaws”. Så kan du lide film om dræber-krokodiller, er “Croc” en mulighed – bare du ikke går efter en god film.

Instruktør: Stewart Raffill
Udgivelsesår: 2007

Andre film i Maneater Serien:

Eye of the beast, 2007 – Gary Yates
Grizzly Rage, 2007 – David DeCoteau
Black Swarm, 2007 – David Winning
Blood Monkey, 2007 – Robert Young

Croc, 2007 – Stewart Raill
Hybrid, 2007 – Yelena Lanskaya
In the Spiders Web, 2007 – Terry Winsor
Maneater, 2007 – Gary Yates
Hive, 2008 – Peter Manus
Sea Beast, 2008 – Paul Ziller
Shark Swarm, 2008 – James A. Contner
Swamp Devil, 2008 – David Winning
Vipers, 2008 – Bill Corcoran
Yeti, 2008 – Paul Ziller
Wyvern, 2009 – Steven R. Monroe

Besøg Maneater Series hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.