The Pool

Filmen åbner med en ung kvinde, som er ved at gøre sig klar til en hyggelig middag. Så ringer det på døren, og da hun ser ud, opdager hun sin kæreste – død i sin bil!. Snart efter dukker morderen op inde i huset, og trods god modstand overlever kvinden ikke konfrontationen.

Scenen skifter og nu følger vi en gruppe elever fra den internationale high school i Prag. Skoleåret er forbi, og de vil afslutte året med et brag af en fest. I stedet for at feste med resten af skolen, bryder de ind i byens største swimmingpool, og her starter aftenen med sprut og sprøjt. Der går dog ikke længe, før den maskerede morder også besøger pool-festen, og så sprøjter blodet pludselig i stedet for.

“The pool” er slasherfilm uden de store overraskelser. Man har fra starten en ret klar idé om, hvem der vil overleve, og selvom jeg ikke gættede morderens identitet, var det alligevel ikke nogen stor overraskelse eller forløsning at få den afsløret.

Der er nogle ganske effektive scener undervejs, men dialogen er ikke imponerende. På et tidspunkt udbryder vores heltinde, da hun står overfor morderen: “Har du virkelig slået os alle ihjel, fordi du føler dig dårligt behandlet!”. “Ja” svarer morderen, “men jeg har også haft en elendig barndom”. Så er det ligesom på plads.

“The Pool” er hurtigt set og hurtigt glemt. Den har dog enkelte skuespillere på rollelisten, som siden har fået en karriere, bl.a. James McAvoy (“The last king of Scotland”) og Isla Fischer (“Confessions of a Shopaholic”).

Instruktør: Boris von Sychowski
Udgivelsesår: 2001

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.