Marvel Zombies

Jeg kan godt lide tegneserier, men superheltene har aldrig været min største interesse. Derfor kender jeg ikke Marvels superhelte så godt, men ikke desto mindre var jeg bare nødt til at læse denne samling af 5 hæfter skrevet af Robert Kirkman og illustreret af Sean Philips og Arthur Suydam.

“Marvel Zombies” foregår i en verden, hvor alle er blevet zombier – også superheltene. De har haft fordel af deres superkræfter og har kunne spise løs af de almindelige mennesker. Men nu er føden sluppet op, og superheltene diskuterer hvad de så gør.

I første hæfte dukker Magneto op, og superheltene kæmper med ham for at æde ham. I andet hæfte afsløres det, at en af superheltene har en hemmelighed i sit laboratorium, og samtidig dukker en sølvskinnende figur op. I tredje hæfte viser det sig, at Magneto ikke var alene – og at The Silver Surfer kun var en budbringer for Galactus, der træder i karakter i fjerde hæfte. Hvordan det går med superheltene, Galactus og Magnetos hjælpere afsløres i femte hæfte, der nok ikke ender typisk helteagtigt.

Idéen bag “Marvel Zombies” er rigtig god, og der er masser af sjove scener undervejs, f.eks. har superheltene problemer med, at de langsomt rådner op, og det kan godt gøre det besværligt selv for en superhelt. Tegningerne og opbygningen af siderne er også vellavet, og jeg tror, at hvis man er superhelte-fan, så løfter hæfterne sig til helt andre højder.

Som ikke speciel superhelte-kender var der en del figurer, jeg ikke kendte, og jeg har heller ikke læst historien om De Fantastiske Fire, som “Marvel Zombies” er et spin-off af. Alligevel følte jeg mig okay underholdt, selvom jeg trods alt bedre kan lide Robert Kirkmans “The walking dead” serie.

Besøg Marvel Zombies hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.