Blood Monkey

I “Blood Monkey” følger vi en gruppe studerende, som tager ud midt i en jungle for at studere hos professor Hamilton. Men noget er helt forkert. Der er ikke andre end professoren og hans lokale hjælper, Chenne, og Hamilton glider af på deres spørgsmål.

Gruppen lader sig dog overtale til at gå med professoren ind i en uudforsket dal, hvor han har fundet beviser på en ny race, der har udviklet sig mellem aber og mennesker. De har dog ikke været der længe, før den første forsvinder, Sidney som havde talt om at tage hjem. Hamilton siger godt nok, at Chenne har fulgt hende ud af dalen, men er det nu også sandt? Og hvorfor føler de sig hele tiden overvåget og forfulgt?

I “Blood Monkey” har instruktør Robert Young meget fornuftigt valgt ikke at vise så meget. De mystiske aber, som forfølger gruppen, ses kun i glimt, og det gør, at de bliver mere skræmmende. For da vi ser en af dem i fuld figur til sidst, bevises endnu en gang, at i Maneater serien bruger man ikke pengene på visual effects.

Professor Hamilton spilles af F. Murray Abraham, som jeg også nød i “Thirteen Ghosts“, og selvom han er noget “over-the-top” meget af tiden, synes jeg nu, han gør det udmærket. De øvrige skuespillere fylder også rollerne ok ud, så selvom historien ikke sprudler af nye og spændende idéer, så er “Blood Monkey” dog en udmærket film i serien.

Instruktør: Robert Young
Udgivelsesår: 2007

Andre film i Maneater Serien:

Eye of the beast, 2007 – Gary Yates
Grizzly Rage, 2007 – David DeCoteau
Black Swarm, 2007 – David Winning
Blood Monkey, 2007 – Robert Young

Hive, 2008 – Peter Manus
Hybrid, 2007 – Yelena Lanskaya
In the Spiders Web, 2007 – Terry Winsor
Maneater, 2007 – Gary Yates
Sea Beast, 2008 – Paul Ziller
Shark Swarm, 2008 – James A. Contner
Swamp Devil, 2008 – David Winning
Vipers, 2008 – Bill Corcoran
Wyvern, 2009 – Steven R. Monroe
Yeti, 2008 – Paul Ziller
Croc, 2007 – Stewart Raill

Besøg Maneater Series hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.