Black Water

Black WaterFor nogen tid siden så jeg krokodille-filmen Rouge, som jeg var rigtig begejstret for. Janus fra Horrorsiden var dog ikke ligeså meget oppe at ringe over den, for han kunne nemlig bedre lide Black Water. Og nu hvor jeg også har fået set den, må jeg give ham ret. Selvom Rouge var en underholdende film, er den ikke ligeså god som Black Water.

Grace har været hjemme til jul sammen med kæresten Adam og lillesøsteren Lee. Nu vil de nyde resten af ferien, bl.a. med et besøg på en krokodillefarm og en efterfølgende fisketur på den nærliggende flod. Men fisketuren går helt galt. Midt i en mangrovesump bliver båden tippet omkuld af en kæmpekrokodille, og guiden Jim forsvinder. Nu må de tre selv forsøge at overleve. Men skal de prøve at nå båden og komme væk i den? Eller skal de blive i træerne og håbe på hjælp fra forbipasserende?

Black Water er en tæt lille historie, hvor overlevelse handler om at være smartere end krokodillen, der lurer i det mudrede vand. Der er nogle virkelig flotte krokodille-billeder, og jeg er især glad for, at instruktørerne har valgt at bruge ægte krokodiller i langt de fleste billeder. De begår ikke fejlen, som Rouge falder i til sidst, med at vise alt for meget. I stedet sad jeg med hjertet oppe i halsen hele filmen igennem og heppede på hovedpersonerne.

En yderst effektiv krokodille-film som kun kan anbefales…

Om filmen:

Instruktør: David Nerlich og Andrew Traucki
Udgivelsesår: 2007

En tanke om “Black Water

 1. Morten Knudsen siger:

  Her har jeg siddet og svedt og gyst over de to første “Dødens gab”-film, og så vælger jeg, i kølvandet på dem, at se “Black water”.
  Så kan jeg kun sige; “Haj, gå hjem og læg dig”. Krokodiller er da langt mere frygtindgydende end hajer nogen sinde vil blive.
  Sikken en intens oplevelse at se “Dark water”. Situationen som filmens hovedpersoner bliver udsat for, er virkelig ikke ønskværdig for nogen.
  Skarpe billeder og fantastisk billedbearbejdning af manuskriptet gør denne film til en absolut must-see.
  Jeg var meget begejstret for denne film – kan kun anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.