Shark Swarm

Shark-SwarmDet værste ved at se en dårlig film er, at jeg hurtig kommer til at lyde som en sur gammel kone, når jeg omtaler den her på siden. Og måske ville andre synes, at det egentlig var en okay film. Det har jeg dog svært ved at tro om “Shark Swarm”, som ikke alene har en dum og forudsigelig historie, men også strækker sig over uendelige to en halv time!

I den idylliske Full Moon Bay er fiskeriet gået helt i stå. Heldigvis er forretningsmanden Hamilton Lux dukket op og er parat til at købe al jorden op og bygge luksus-lejligheder. Alle i byen er glade for tilbuddet – undtagen fiskeren Daniel, der føler, at Lux umuligt kan have rent mel i posen.

Og han har selvfølgelig ret. For det er Lux, som har skræmt fiskene væk ved at dumpe giftigt affald i vandet, og det har han gjort for at kunne opkøbe jorden.

Men så dukker hajerne op. Al den forurening har fuldstændigt ødelagt deres naturlige adfærd, og nu jager de i samlet flok og er yderst aggressive. Ingen tror naturligvis på vores helte undervejs, så de kæmper både mod hajer og mod Lux’s gorillaer.

Jeg gider næsten ikke en gang påpege alle de ting, der er gået galt i denne film, men huller i manuskriptet, dårligt skuespil, dårlige visual effects og al al al for lang er i hvert fald en start. Nu vil jeg godt snart have lidt underholdende Maneaters igen …

Instruktør: James A. Contner
Udgivelsesår: 2008

Andre film i Maneater Serien:

Eye of the beast, 2007 – Gary Yates
Grizzly Rage, 2007 – David DeCoteau
Black Swarm, 2007 – David Winning

Blood Monkey, 2007 – Robert Young
Hive, 2008 – Peter Manus
Hybrid, 2007 – Yelena Lanskaya
In the Spiders Web, 2007 – Terry Winsor
Maneater, 2007 – Gary Yates
Sea Beast, 2008 – Paul Ziller
Shark Swarm, 2008 – James A. Contner
Swamp Devil, 2008 – David Winning
Vipers, 2008 – Bill Corcoran
Wyvern, 2009 – Steven R. Monroe
Yeti, 2008 – Paul Ziller
Croc, 2007 – Stewart Raill

Besøg Maneater Series hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.