Vipers

VipersJeg er gået lidt amok i Maneater serien, og desværre bliver de ikke bedre og bedre. “Vipers” er i hvert fald en tynd kop te, selvom man skulle tro, at det var nemt at lave en uhyggelig historier med slanger i hovedrollen.

Et medicinalfirma forsker i at bruge slangegift mod kræft. Desværre søger firmaets direktør Burton også hurtig profit, så de manipulerer med slangernes gener, og ender med en yderst giftig og utrolig aggressiv art – som slipper ud og ender på den idylliske ø Eden Island. Her myrder slangerne løs, og modsat virkelighedens slanger, som sluger deres bytte, flænser disse slanger deres offer i bidder. Og tilsyneladende er menneskekød deres livret.

På øen går det hurtigt op for beboerne, at det er helt galt med alle de her slanger, så efter en masse myrderier forskanser de sig på det lokale hotel og forsøger at finde på en plan. Imens kommer et redningshold fra medicinalfirmaet, men har de nu rent mel i posen?

Hvor jeg kan leve med, at slangerne er halvdårligt lavet, for jeg ved jo efterhånden, at Maneater serien ikke bruger pengene på visual effects, så kan jeg ikke acceptere så dårlig en historie. For hvorfor i alverden (og nu kommer der en SPOILER) ønsker medicinalfirmaet at lukke slangerne ud i naturen? Og historien om redningsholdet – hvad er det for en gang ævl? Hvis de bare kommer for at samle slanger sammen, hvorfor f….. tager de så op til hotellet? Og hvis sikkerhedschefen har en plan for at komme væk, hvorfor bliver han så sammen med de lokale?

Og sådan er der et utal af huller og dårlige idéer blandet sammen med en sukkersød kærlighedshistorie, der er totalt utroværdigt. Øv – en rigtig dårlig slangefilm, som ikke en eneste gang fik mig til at hoppe.

Instruktør: Bill Corcoran
Udgivelsesår: 2008

Andre film i Maneater Serien:

Eye of the beast, 2007 – Gary Yates
Grizzly Rage, 2007 – David DeCoteau
Black Swarm, 2007 – David Winning
Blood Monkey, 2007 – Robert Young

Hive, 2008 – Peter Manus
Hybrid, 2007 – Yelena Lanskaya
In the Spiders Web, 2007 – Terry Winsor
Maneater, 2007 – Gary Yates
Sea Beast, 2008 – Paul Ziller
Shark Swarm, 2008 – James A. Contner
Swamp Devil, 2008 – David Winning
Vipers, 2008 – Bill Corcoran
Wyvern, 2009 – Steven R. Monroe
Yeti, 2008 – Paul Ziller
Croc, 2007 – Stewart Raill

Besøg Maneater Series hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.