Sick in the Head – nyt fanzine på gaden

Forleden så jeg på Sørensensen Exploitation Cinema Proudly Presents, at der var et nyt dansk fanzine på gaden – i vaskeægte papirformat! Jeg sendte straks en mail til Peter Ryberg Larsen, som er manden bag, og i løbet af et par dage havde jeg bladet i hånden. Nu har jeg også fået læst det, og kan kun sige tak for det gode initiativ.

Første nummer indeholder en blanding af interviews, anmeldelser, lister og et par artikler.

Anmeldelserne er både af Peter selv samt fra facebook-gruppen “Sleaze N’ Horror”. Det er hovedsageligt lidt ældre filmtitler, som her bliver anmeldt, men for mit vedkommende var der både et par genopfriskninger og mange titler, som jeg enten slet ikke havde hørt om, eller aldrig overvejet at se. Nu er jeg dog nødt til at få fat i “Rawhead Rex” og “2019: After the Fall of New York”, for dem er jeg bare nødt til at se med egen øjne.

Et andet interessant indslag, som også gav et par titler til “skal se-listen” var Peters personlige Top 10 liste. Jeg må simpelthen konstatere, at jeg mangler at se rigtig mange 80’er film – og stort set alle de italienske. Men det er for så vidt en god ting, for så har jeg jo en masse godt til gode, bl.a. “The Living Dead at Manchester Morgue” og “Dellamorte Dellamore”.

Zinet er i A5 format og holdt i sort/hvid. Det koster 35,- (inkl. porto) og fås ved henvendelse her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.