Predators

PredatorsPå en fremmed planet falder en gruppe mennesker pludselig ned. De kender ikke hinanden, og ved ikke hvorfor de er blevet sendt dertil. Eller hvor de er for den sags skyld! En ting har de dog til fælles – de har alle levet af at dræbe. Langsomt går det dog op for dem, at denne gang er det dem, der er ofrene …

Predators er visuel flot action med masser af kampscener, skarpe one-liners og helte og skurke. Den passer fint ind i Predators-universet, og sender da også en hilsen til originalfilmen fra 1987 – omend jeg ikke helt forstod, hvordan en israelsk soldat havde kendskab til en hemmelig amerikansk aktion i Mellemamerika?

CinemaDave skriver:
Predators” is the best “Predator” movie since since the original flick, circa 1987. The original film featured a great ensemble cast that included two future governors, Arnold Schwarzengger and Jesse “The Body” Ventura. Despite the camaraderie, **Predator** is remembered as a primal visceral experience that the three sequels had yet to capture. This new film returns to the classic dramatic conflicts of man versus self, beast and environment.” Læs hele anmeldelsen her.

Se den på en tømmermænds-søndag og nyd at slå hjernen fra et par timer.

Instruktøren Nimród Antal har iøvrigt også instrueret den efter min mening glimrende Vacancy.

Om Predators:

Instruktør: Nimród Antal
Udgivelsesår: 2010

 

3 tanker om “Predators

  1. Morten Knudsen siger:

    “Predators” er langt fra så gennemført god og spændende som de to første film i serien. Jeg var ikke specielt begejstret, nok mest fordi jeg havde forventet mig et større brag.

  2. Jette siger:

    Jeg havde heller ikke de mest kritiske briller på, da jeg så den. Men jeg synes nu, den var ganske underholdende trods alt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.