Fantasy Festival i Esbjerg 2022

Der har lige været Fantasy Festival i Esbjerg, og for første gang har jeg været med. Jeg kom godt nok kun nogle timer om søndagen, så det var begrænset, hvor mange foredrag jeg oplevede. Men sikke en oplevelse!

Temaet i år var nordisk mytologi så blandt hovednavnene var bl.a. Peter Madsen, der tegnede Valhalla. Også svenske Johan Egerkrans hvis bøger: Nordiske Guder og De Udøde, jeg er helt vild med. Jeg nåede desværre ikke at få billet til Anne-Marie Vedsø-Olesen, der ellers var på flere gange, bl.a. sammen med Malene Sølvsten hvor de talte om vølvens magi. Jeg ville også rigtig gerne have hørt Maria Månson fortælle om fantasy tv-serier; set Häxan med introduktion af Nicolas Barbano; og hørt Martin Wangsgaard Jürgensen fortælle om fantasy før Tolkien. Og så ville jeg også bare gerne have hørt alle de andre spændende foredrag, der var om lørdagen.

Men selvom jeg gik glip af alt for meget, var det en stor oplevelse at være med til Fantasy Festival. Det bliver ikke sidste gang, jeg deltager.

Se hele årets spændende program og bliv misundelig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.