Resident evil: Apocalypse

Alice vågner op på hospitalet og opdager, at hun er helt alene. Ude på gaden finder hun dog ud af, at det ikke er helt sandt, for virussen fra etteren er sluppet ud, og nu er Raccoon City fyldt med zombier, og der er ingen mulighed for at slippe ud. Som om det ikke var galt nok, har The Umbrella Corporation også udviklet et nærmest ustoppelig væsen, kaldet Nemesis, som har fået besked på at eliminere Alice.

Her er virkelig tale om en dårlig toer. Hvor etteren trods alt var underholdende og indeholdt visse overraskelser og gys, så er “Resident evil: Apocalypse” helt uden overraskelser. Man har tilsyneladende ikke kunne finde på nok nyt til at udfylde en hel film, så i stedet har man taget nogle af de gode idéer og effekter fra etteren og genbrugt dem. Bl.a. de levende-døde dobermanns som virkede rigtig godt i første film, men som i en gentagelse ikke kan bruges til noget. Historien er mere end tynd, og dialogen er ualmindelig dårlig. Jeg er rigtig glad for, at jeg ikke spildte penge på en biografbillet, men nøjedes med at se den på dvd.

Instruktør: Alexander Witt
Udgivelsesår: 2004

Resident Evil-serien:

Resident Evil, 2002 – D: Paul W. S. Anderson
Resident Evil – Apocalypse, 2005 – D: Alexander Witt
Resident Evil – Extinction, 2007 – D: Russell Mulcahy
Resident Evil – Afterlife, 2010 – D: Paul W. S. Anderson

En tanke om “Resident evil: Apocalypse

  1. Pingback: Resident Evil: Afterlife

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.