The Hive

The HiveI Maneater serien er jeg nu kommet til The Hive – en film, hvor myrer spiller hovedrollen. Lige siden jeg læste Papillon af Henri Charriere, har jeg haft en minifobi for myrer, derfor var The Hive for mig væmmelig, før jeg overhovedet så den. For andre er jeg dog ikke sikker på, at oplevelsen er noget særligt.

På en lille asiatisk ø begynder myrerne pludselig at sværme og dræber en masse mennesker undervejs. Hæren bliver sat ind, og de tilkalder the Thorax team, som er eksperter i at stoppe hærmyrer på march. I første omgang ser det også ud til at lykkes, men så slår myrerne til igen – i usandsynlige mængder.

Len, som har startet Thorax, tilkalder sin gamle bekendte Claire, der forsker i insekters intelligens, og sammen opdager de noget helt usædvanligt ved myrernes adfærd – de forsøger at kommunikere med menneskerne!

Og så hopper filmen helt af efter min mening og bliver en blanding af The Abyss og Ghostbusters med dårlige visual effects og dårlig historie. Så det, der kunne have været rigtig væmmeligt, bliver i stedet halv-irriterende, og jeg må desværre nok indse, at Maneater serien bare ikke er noget ved i længden. Øv …

Om The Hive:

Instruktør: Peter Manus
Udgivelsesår: 2008

Andre film i Maneater Serien:

Eye of the beast, 2007 – Gary Yates
Grizzly Rage, 2007 – David DeCoteau
Black Swarm, 2007 – David Winning
Blood Monkey, 2007 – Robert Young

Hive, 2008 – Peter Manus
Hybrid, 2007 – Yelena Lanskaya
In the Spiders Web, 2007 – Terry Winsor
Maneater, 2007 – Gary Yates
Sea Beast, 2008 – Paul Ziller
Shark Swarm, 2008 – James A. Contner
Swamp Devil, 2008 – David Winning
Vipers, 2008 – Bill Corcoran
Wyvern, 2009 – Steven R. Monroe
Yeti, 2008 – Paul Ziller
Croc, 2007 – Stewart Raill

Besøg Maneater Series hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.