Turen gennem Midnatsskoven af John Kenn Mortensen

Turen-gennem-Midnatsskoven_John_Kenn_MortensenMåske kender du John Kenn Mortensen? Han har bl.a. lavet bøgerne ‘Post-it monstre’ og ‘Flere post-it monstre’ med tegninger af monstre udført på de små, gule post-it blokke. Det er imponerende lavet, og John Kenn Mortensen er en fremragende tegner.

I sin nyeste udgivelse, børnebogen ‘Turen gennem Midnatsskoven’, viser han også masser af humor. Her begiver troldungen Dennis sig på en livsfarlig færd gennem den forbandede Midnatsskov i sin søgen efter skovens fineste pind for at blive bedstevenner med Petro.

På turen møder han både en vampyr-agtig flagermusepige, en enhjørninge-gris, en edderkoppemand og skræmmende væsner som baglænsmænd, kannibalklovne og tusmørketjenere.

Shit, det er vildt. Vildt sjovt. Og vildt godt tegnet. Siderne indeholder et hav af finurlige detaljer, og John Kenn Mortensen leger med formatet, så enkelte sider skal foldes ud for at se hele billedet, mens andre tegninger blot fylder lidt af en side. Han bruger ingen farver udover den røde i titlen, og så en diskret beige som baggrund.

Jeg er sikker på, at min nevø vil elske ‘Turen gennem Midnatsskoven’, og det samme gør jeg.

Om bogen:

Udgivelsesår: 2015
Omslag: John Kenn Mortensen
ISBN-13: 9788711444580
Sideantal: 32
Forlag: Carlsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.