Aliens – det endelige opgør

Aliens - det endelige opgørEfter mange år i rumsøvn bliver Ripleys redningskapsel fundet, og hun kommer tilbage til jorden. Her er der ingen, som tror på hendes historie om den dødbringende og stort set usårlige alien, og i stedet bliver hun stillet til ansvar for tabet af rumskibet Nostromo.

Noget tid efter Ripleys tilbagekomst til jorden mister man imidlertid kontakten med en nyligt koloniseret planet, og The Corporation sender et redningshold af sted, og overtaler Ripley til at tage med som rådgiver. Planeten er samme planet, som Nostromo landede på i første film, og den er nu fuldstændigt inficeret af aliens.

Om “Aliens – det endelige opgør”:

Instruktør: James Cameron
Udgivelsesår: 1986

2 tanker om “Aliens – det endelige opgør

  1. Pingback: Gyseren » Wrong Turn

  2. Pingback: En analyse af Alien-filmene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.