Til døden os skiller af Malene Fabricius Holm & Kristian Flodgaard Bach

Til døden os skiller af Malene Fabricius Holm & Kristian Flodgaard Bach

Til døden os skiller – det er stadig monster sjovt er andet bind i Malene Fabricius Holm og Kristian Flodgaard Bachs veltegnede og sjove monster-tegneserie for børn. Første bind hed Zombio og Julie – det er monster sjovt og udkom i 2022.

Bogen består af en række små historier fortalt i klassiske striber. Vi kommer blandt andet med til ‘De udyriske lege’, hvor monstrene dyster i discipliner som 1000 meter løb med skrigende barn, højdebrøl og dødløft (der bruger nogle helt særlige vægtstænger). I en anden historie skal Djævelen hente en sjæl ned til Helvede, men Patricia er sikker på, det ikke er hende. Hun er jo ikke engang død! Og så er der historien om Basilisken, der har problemer på dating-scenen.

Monster Tours af Kristian Flodgaard Bach
Monster Tours

Ind i mellem historierne er indlagt et par reklamepauser. Her fristes læseren for eksempel af rejseselskabet Monster Tours, som lover at ferien bliver rædselsfuld.

Historierne er sjove med finurlige tvists, og illustrationerne er lækre. Farverne er stærke og klare, og selvom historierne fortælles i klassiske striber, leger KFB alligevel lidt med opbygningen. Billedrammerne har skæve vinkler, og nogle billeder fylder en hel side. Teksten i tekstboblerne står tydeligt, så den er let at læse.

Jeg var gevaldigt underholdt af Til døden os skiller, selvom jeg er væsentlig ældre end målgruppen. Jeg elsker historiernes til tider småplatte ‘far-humor’, og tog mig i flere gange at sidde og hø-hø’e under læsningen.

En sød og sjov tegneserie for de +10 årige – og for alle os andre der er vilde med monstre.

Reklame: Tak til forlaget Read.Die.Repeat der har foræret mig bogen til anmeldelse

Om Til døden os skiller:

Udgivelsesår: 11.11.2023
Forlag: Read.Die.Repeat, 88 sider
Illustrationer: Kristian Flodgaard Bach
Forfatter: Malene Fabricius Holm

Læs også:

Når en drage drager ud af Mads L. Brynnum, illustreret af Mads H. Johansen
Julebestiariet af Benni Bødker, illustreret af John Kenn Mortensen
De udøde af Johan Egerkrans
Mareridtsfabrikken og andre rædsler af John Kenn Mortensen
Escape From Monster Island af Joe Tyler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.